top of page

JUAN DE LA RUBIA AL PALAU DE LA MÚSICA DE VALÈNCIA

El concertista d'orgue Juan de la Rubia ens va deleitar dissabte passat amb un concert d'orgue brillant al Palau de la Música de València, dins del cicle d'orgue que el Palau ha programat per a tota aquesta temporada.


Aquest cicle duia nou anys sense celebrar-se i és una proposta de la directiva actual del Palau per tal de donar vida a un instrument, l'orgue de la sala Iturbi, que segons els experts té molta qualitat i ha de tindre vida.

La intenció és que aquest cicle es consolide en i que continue els pròxims anys. A més a més, dels sis conserts programats, tres estàn a càrrec de músics valencians, continuant amb la campanaya #UnPalauObert també possada en marxa per l'actual equip directiu.


De Juan de la Rubia poc podem dir, ja que la seua biografia parla per sí mateixa. És un concertista brillant amb una trajectòria impressionant que ha tocat a en més de vint països i en escenaris com l'Auditori Nacional de Madrid, el Palau de la Música Catalana, la Kontherthaus de Berlin o la Gewandhaus de Leipzig per anomenar només alguns. En 2016 va traure el seu huité disc, Bach, que ha obtés la distinció "Melómano de oro". Només podem dir que el concert va ser tan magnífic com la seua trajectòria.


Com a espectadora novell en aquest tipus de recitals, gràcies a De la Rubia varem disfrutar molt d'aquest gran instrument que és l'orgue, capaç de produïr tan gran varietat de sonoritats i matissos, i que des de la butaca del Palau ens va fer sentit tot tipus de sensacions, de les més escruixidores, a les més dolces.


Sens dubte, una experiència per repetir i un instrument per escudrinyar amb molt més profunditat.


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page