top of page

COMENÇA EL CICLE "JAZZ A POQUETA NIT"

El passat diumenge 5 de març començà al Palau de la Música de València el cicle de concerts "Jazz a poqueta nit". Un cicle que forma part de la campanya #UnPalauObert i amb la que El Palau de la Música s'obri als i les músics de jazz valencians.


En paraules del director del Palau Vicent Ros, l'objectiu principal d'aquest cicle és "obrir les portes del Palau a tots els musics de jazz valencians per tal que tinguen un espai amb un aforament gran amb molt bona acústica i un bon equip de sò, és el que els volem oferir".


Ros també resalta que l'objectiu de la directiva és que aquest cicle tinga una continuïtat. A partir del 5 de Març fins a Juny s'oferiran cinc concrets però la intenció és que a partir de Setembre el cicle de Jazz a poqueta nit es posse de nou en marxa per tal que "puguen vindre tots els grups de jazz valencians, que són excel·lents professionals per tal que ací puguen fer la mostra de la seua art".


La regidora de Cultura i Presidenta del Palau Glòria Tello assenyala que "el cicle va sorgir de la constatació de que València és terra de grans músics també en el jazz, però que el Palau no els oferia cap opció". Aquesta constatació va fer que la directiva decidira que dins del projecte UnPalauObert era imprescindible crear un espai dedicat als músics de jazz valencians.

Tello afirma també que tots ens hem de creure més la qualitat dels músics de jazz que tenim al voltant, en el sentit de ser conscients del fet que podem ser un referent del jazz a Europa. A la consolidació de València com a ciutat de jazz contribuirà el cicle Jazz a poqueta nit junt amb el Festival de Jazz que el pròxim Juliol celebrarà la seua XXI Edició.


Glòria Tello va resaltar la seua satisfacció per la bona acollida del públic i assenyalà que ells com a organitzadors no estan fent cap "obra caritativa" sino que els musics de jazz valencians gaudeixen d'un gran reconeixement en festivals per tot arreu del món. La seua presència a la programació del palau deuria de ser simplement normal, no hauri de ser notícia.


El cilce començà amb l'actuació d'un trio consolidat i amb experiència com és l'Steady jazz Trio amb Jesus Santandreu.


Ni tan sols els organitzadors estàven segurs de quina seria l'acollida del públic, i la sopresa va ser molt grata al contemplar una Sala Rodrigo quasi plena d'un públic entregat.


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page