Centre del Carme de Cultura Contemporània

C/Museu 2.4

Entrada gratuita

14 - 17 Març 20'30h, 21h, 22h i 22'30h

Els mateixos dies a les 20:30, 21:00, 22:00 i 22:30 un joc de llums sobre música d’Amores grup de percussió accionarà la falla MUSEV.M al claustre gòtic. Un projecte de Javier Molinero i Bernat Ivars, realitzada i intervinguda de manera comunitària per centenars d’alumnes de diversos centres educatius.

Wai encen el Centre del Carme

Fundació Bancaixa

Saló d'actes

Plaça Tetuan 23

Entrada gratuita fins completar aforament

22 Març - 20h 

La soprano Maria Yudina, la mezzosoprano Ekaterina Marmilo i el baríton Darko Todorovski, llicenciats a l'Acadèmia Rusa de música Gnesin oferiran divendres que ve 22 de març un recital líric dins del cicle Concerts a la Fundació, organitzat per la Fundació Bancaixa amb la col·laboració de la Fundació Eutherpe, el campus a València de Berklee, el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i Pavasal.

Nova generació de grans cantants rusos

Sala Matisse. 

C/Campoamor 60 

València

Entrades: 9 -12 €

22 Març - 23h

Duo de saxo tenor alto i vocalista i pianista de jazz

Nick Hempton & Champian Fulton en duo

MUVIM

Guillem de Castro, 8

Entrada gratuita fins completar aforament

31 Març - 12h

Els assistents gaudiran de la més completa col·lecció que existeix hui d'instruments musicals alfonsies, en un concert que es pot entendre com una exposició sonora única en el seu gènere.

'Ensemble Alfonsí - Jota Martínez'

Mara Aranda, Pedro Víctor, Robert Cases, Ismael Cabero, Andrés Belmonte, Gloria Alezza, Joansa Maravilla i Jota Martínez.

Instruments per a lloar a Santa Maria

Fundació Bancaixa

Saló d'actes

Plaça Tetuan 23

Entrada gratuita fins completar aforament

6 Abril - 19h

Fabrizio Paterlini portarà les seues històries de piano a l'escenari i, junt amb el seu trio, presentarà per primera vegada en viu en Espanya música de “Autumn Stories”, “Winter Stories” i “Secret Book”, així com algunes peces per a piano solo. dels seus treballs anteriors.

Fabrizio Paterlini - Piano Stories Tour

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon